//Site-ul INML a fost ţinta unor atacuri informatice. Ce mesaje au apărut pe ecran

Site-ul INML a fost ţinta unor atacuri informatice. Ce mesaje au apărut pe ecran

Site-ul Institutului de Medicină Legală ”Mina Minovici” din Bucureşti – INML a fost spart de hackeri, în cursul zilei de sâmbătă. Ei au postat mesaje anti-PSD şi de condoleanţe pentru familiile fetelor dispărute în Caracal.

UPDATE ORA 20:50: Un nou atac informatic, în decurs de două ore, vizează site-ul INML. În mesaj se cere demisia premierului Viorica Dăncilă și “Vrem o Românie mare, liberă și curată”.

Pe pagina de internet a instituţiei au fost afişate mai multe mesaje pe fundal negru, semnate ”Hacked by #X_v”. De asemenea, hackerii au postat mesaje injurioase la adresa lui Liviu Dragnea și a lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

Printre mesajele antiguvernamentale, a fost şi îndemnul: ”Vă aşteptăm în număr cât mai mare la protestul din 10 august. Suntem cu voi”.

Ulterior, a avut loc un nou atac, în decurs de doar două ore. În mesaj se cere demisia premierului Viorica Dăncilă și ”Vrem o Românie mare, liberă și curată”.

Atacul asupra site-ului INML vine în contextul în care DIICOT a anunțat oficial că rezultatele testelor ADN ale rămășițelor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă arată că acestea sunt ale Alexandrei Măceşanu.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *